2018. március 28., szerda

Japán elektronikai márkák


Japán elektronikai eszközei elsőrangú helyet képviselnek a világban. A híres japán elektronikai márkák nagy népszerűségre, és közkedveltségre tettek szert az elmúlt évek során, ez köszönhető annak is, hogy nagyon jó érzékük van, az ilyen fajta berendezések gyártásában. Szakértelmüket az is bizonyítja, hogy szinte minden évben lenyűgöző újításokkal, és funkciókkal látják el termékpalettájukat. A következő három japán elektronikai nagyvállalat márkái mára már világszintű ismertségre tettek szert, és valamennyi országban jelen vannak.

Konica Minolta

A vállalat régebben két külön céget alkotott, központja pedig Tokióban található. Fotótechnikai és litográfiai japán elektronikai márkákban a Konica verhetetlen volt, a Minolta úgyszintén, csak ők leginkább számítástechnikai, elektronikai, és ipari optikai rendszerek korszerűsítésére fektették a hangsúlyt. Bizonyos idő elteltével már szélesítették termékkörüket lézernyomtatókkal, és multifunkciós japán elektronikai márkaberendezésekkel is. Eredményeik világszinten elismertek voltak a képalkotás és a digitális piac területén.


japán elektronika


Epson

Az Epson szintén világszinten elismert a japán elektronikai márkák miatt, melyeket létre hozott. A vállalat hivatalos nevén Seiko Epson Corporation is közismert, és az egész egy nagy cégcsoportot alkot. Ezen belül a Seiko nevezetes a karóragyártásban, mivel stílusban rendkívül egyedi darabokat alkotnak meg, és nagy figyelmet fordítanak arra is, hogy az órák kellőképpen letisztultak legyenek. Az Epson szakterülete pedig a nyomtatók, lézernyomtatók, és a hozzájuk kapcsolódó kellékekre összpontosul, amelyek kiváló minőséget képviselnek a japán elektronikai márkák körében.

Oki

Az Oki Electric Co-t 1881-ben alapította személy szerint Kibataro Oki, azzal a céllal, hogy az általuk gyártott japán elektronikai márkák minél előkelőbb helyen szerepeljenek a fogyasztók fejében. Központi székhelyük Tokióban van. Fontos esemény a vállalat életében, hogy japánban ők gyártották az első telefont. Főként a nyomtatók és a telekommunikációval kapcsolatos eszközök piacát erősítik a japán elektronikai márkák csoportjában, de foglalkoznak még irodai felszerelések forgalmazásával, és ATM-ek gyártásával is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése